Hoe het op dit moment gaat

Beste lezers,

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik iets op mijn website heb geplaatst, de reden waarom dit enige tijd heeft geduurd is de gezondheid. In mei 2016 kreeg ik veel last an mijn rug met uitstraling naar de benen. Diverse ziekenhuis bezoeken en scans verder werd duidelijk dat ik een hernia had. Doordat de pijn soms zeer heftig was had ik geen zin om achter die pc te kruipen. Dus zodoende ook geen berichten op mijn site. Ik hoop dat u me dit niet kwalijk neem maar ik ga er aan werken om weer eens regelmatig een stukje voor jullie op de site te kalken. In oktober 2016 heb ik nog wat late jongen aangeschaft bij de generale kampioen van Zeeland dit alles om mijn hok weer proberen te versterken.

Door bovengenoemde  situatie ben ik pas 10 februari gaan koppelen en heb ik 20 koppels bij elkaar gezet. Deze kwamen binnen 14 dagen allemaal op eieren en heb ik bij de vast zitters direct na het leggen van het tweede ei de eieren weggehaald en onder de vlieg duiven gelegd zodat deze weer heel snel op eieren konden komen. Nu leggen er bij deze 20 koppels 34 jonge duiven, dus is voor mij de kweek geslaagd.  Als de jonge bij de vast zitters worden gespeend is het tijd om de aangeschafte jongen te gaan koppelen en zullen er hiervan ook nog diverse jonge duiven worden gekweekt.

Voor zover deze update en tot snel

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.